Our Blog

paul-wellingDe invloed van eigen gedrag op de ander.

Communicatie is van enorm belang om een goed projectteam te bouwen.
Daarnaast is het contact met de opdrachtgever en eindgebruiker van groot belang om tot een succesvolle implementatie te komen.

Naast de inhoud van het project is dus de manier waarop de boodschap overkomt bepalend voor het succes. Welling is een ervaren trainer in NLP en heeft ons aan de hand van enkele voorbeelden laten zien hoe we reageren op gedrag van een ander.

Ook ons eigen gedrag heeft invloed op de manier waarop anderen op ons reageren. Dit inzicht maakt ons bewust van het belang van de eigen uitstraling en ook de reactie van anderen op die van ons.

Welling heeft uit ervaring voorbeelden hoe communicatie kan mislopen op zaken die heel onbelangrijk lijken. Tijdens en na de presentatie ontstaan levendige gesprekken tussen de projectmanagers. Het onderwerp sluit duidelijk aan bij onze dagelijkse praktijk.

Comments are closed.