Netwerk / Netwerken met Fortress-IMC

NetwerkFortress IMC beschikt over een kernteam van ervaren projectmanagers en consultants. Om invulling te kunnen geven aan specialistische vraagstellingen van onze opdrachtgevers, onderhouden we daarnaast een besloten netwerk van zelfstandig gevestigde professionals die we betrekken bij de uitvoering van onze opdrachten.

Dit netwerk rond Fortress IMC bestaat uit circa 60 professionals die hun sporen hebben verdiend in ICT consultancy en project- en interim-management.

Om de samenhang in het netwerk te versterken organiseren we regelmatig bijeenkomsten voor, door en met de aangesloten leden van het netwerk. Door kennisdeling inzake vakmatige aspecten, het verwerven van opdrachten en verzilveren van kansen biedt het netwerk een belangrijke mogelijkheid voor de deelnemers zich verder te ontwikkelen. Tevens vinden de leden een klankbord voor de uitdagingen die ze in het werk tegenkomen.

Fortress IMC hecht een grote waarde aan het onderhouden van dit netwerk. Doordat we ieder van de leden zowel persoonlijk als in professioneel opzicht kennen, zijn we in staat om voor onze opdrachtgevers tijdig en effectief de juiste deskundigheid te selecteren voor de uitvoering van de opdrachten.