Detachering bedrijfssysteem

Detachering bedrijfssystemenVoor een groot detacheringsbedrijf voerde Fortress IMC het projectmanagement. Gekozen werd voor een nieuw bedrijfssysteem dat ook werd geimplementeerd.
De opdrachtgever was zeer afhankelijk van het systeem voor het uitvoeren van het bedrijfsproces. Dat was ook de reden dat de opdrachtgever de professionals van Fortress IMC heeft ingehuurd om eventuele projectrisico’s tot een minimum te beperken.

De projectmanager had onderzoek gedaan naar bestaande systemen en de mogelijkheden om het bedrijfsproces van de opdrachtgever hierin onder te brengen. Na een grondige analyse werd gekozen voor de aanschaf een maatwerkpakket waarbij de bedrijfsprocessen geheel werden ondersteund. Na een geslaagde implementatie van de facturatie werd besloten ook de rest van de bedrijfsprocessen onder te brengen in de nieuwe applicatie. Het gehele bedrijfsproces van dit detacheringsbedrijf wordt nu ondersteund door de maatwerksoftware. Het projectmanagement van Fortress IMC heeft gezorgd dat de opleveringen van de software tijdig en met uitstekende functionaliteit hebben plaats gevonden.