Fortress-IMC / Bedrijfsinformatie

Fortress IMC is een zelfstandig en onafhankelijk bedrijf dat zich richt zich op het verlenen van hoogwaardige ICT management & consultancy diensten. Daarvoor hebben wij een aantal zeer ervaren projectmanagers in vaste dienst en maken we tevens gebruik van een besloten netwerk van geselecteerde professionals. De consultants, project- en interimmanagers van Fortress IMC beschikken zonder uitzondering over vele jaren ervaring in de ICT branche. Ze hebben een duidelijke binding met één of meerdere bedrijfstakken of specialismen. Deze ervaring is doorgaans opgebouwd bij gerenommeerde bedrijven in ICT-gerelateerde projecten.

Fortress IMC voert bij voorkeur projecten uit die direct bijdragen aan de primaire processen van onze opdrachtgevers. In deze projecten komen de kwaliteiten en de betrokkenheid van onze professionals het best tot hun recht.

Fortress IMC hecht aan tevreden klanten en spant zich dan ook in om de klanttevredenheid hoog te houden. Bij veel van onze opdrachtgevers heeft dit geleid tot een jarenlange samenwerking.