Our Blog

Het onderwerp was “kwaliteit in de praktijk”. Leidt kwaliteitbeheer tot een grotere bureaucratie of kun je daar als persoon en organisatie voordeel van hebben?

We kennen allemaal het plezier over een product dat goed werkt of een helpdeskmedewerker die verstand heeft van zaken en je echt verder helpt. Ook voor de medewerkers is het fijn om voor een goedfunctionerende organisatie te werken. De sfeer is goed en alle aandacht kan gericht worden op het nog beter maken van de producten en service….

Een utopie??

Chris Corbier heeft zijn ervaringen gedeeld hoe kwaliteitsbesef als een tweede natuur binnen een organisatie kan werken. ISO processen en ITIL werkwijze ziet hij niet als doel maar hij gebruikt ze om een bijdrage te leveren aan het goed funcioneren van de organisatie als geheel.

Chris zijn inspirerende aanpak was aanstekelijk en verhelderend.  Een praktijkman die uit eigen ervaring voorbeelden heeft aangedragen.

De avond had als gebruikelijk een informeel en interactief karakter en er was een pittige discussie over nut en wijze van certificeren.

Comments are closed.