Our Blog

schubergNa een fantastisch diner dat door de ervaren kok Bert Janssen zelf werd geserveerd was de verwachting voor de avond hoog gespannen.

Tom den Hartog, salesmanager van Schuberg Philis, legde ons uit waarom 100% kwaliteit in alle aspecten tot uitdrukking moet komen. 100% functionele beschikbaarheid is in zijn ervaring alleen te bereiken met de beste mensen, middelen en aandacht voor alles wat gebeurt in de klantorganisatie.

Anders dan de ‘gewone’ outsourcing bedrijven richt Schuberg Philis zich alleen op bedrijfskritische applicaties van hun opdrachtgevers. Het is voor bedrijfkritische applicaties onacceptabel dat er downtime optreedt. Het is daarom dat Schuberg Philis gekozen heeft om het volledige spectrum aan project- en beheeractiviteiten door ‘Customer Teams’ te laten uitvoeren. Deze teams bestaan uit specialisten met minimaal 10 jaar ervaring die kennis hebben van de gehele omgeving en haar bedrijfsfunctie.

Schuberg Philis heeft haar organisatie zo ingericht dat de betrokkenheid van haar medewerkers bij de beschikbaarheid voor de bedrijfskritische applicaties minstens net zo groot is als de eigen medewerkers van de opdrachtgever. Nieuwe releases en snelle aanpassingen van de applicaties zijn voor Schuberg Philis geen excuus om minder dan 100% beschikbaarheid te leveren. Tom vertelde over de organisatievorm die nodig is om deze kwaliteit te leveren. Trots vertelde hij ook over de uitgebreide mogelijkheden om applicaties te testen op stabiliteit en performance. Naast de presentatie waarbij diverse collegea van Tom hun inbreng gaven en met grote betrokkenheid hun positieve ervaringen deelden, was er een rondleiding in een deel van het rekencentrum.

De bezoekers waren onder de indruk van de voorzorgsmaatregelen die waren genomen om iedere verstoring van de dienstverlening te voorkomen.

De gedegen aanpak van Schuberg Philis, het oog voor details en het absolute commitment ten opzichte van de opdrachtgevers geeft een verfrissende blik op ICT als ondersteuning.

Bij het aangaan van dit soort outsourcing is het van groot belang dat de opdrachtgever ook zijn deel goed aanstuurt.

Daarom werkt Schuberg Philis graag met professionals die de klantkant behartigen. De ervaren projectmanagers van Fortress IMC zien daar zeker een rol voor zich zelf. Na de presentatie is onder het genot van een uitstekend dessert nog lang nagesproken over de mogelijkheden voor elkaar.

Voor meer informatie klik hier

Comments are closed.